پس از مدتها تلاش برای ارتقای شغلی، یه پوزیشن برای رهبری تیم خلاق میتونه برای هر کسی که در حوزه تبلیغات و خلاقیت فعالیت میکنه، یه رویا باشه. اگه کارگردان خلاق یا مدیر خلاق (Creative Director) هستید، میتونید مسیر خلاقانه یه پروژه رو بدون نیاز به انجام تمام کارهای تخصصی توسط خودتون هدایت کنید. به عبارت دیگه، شما باید با منیت افراد، ضرب الاجلها و مشکلات بین فردی و ارتباطی کنار بیاید و حتی زمانی که اعضای تیم موافق موضوع پروژه نیستن، اونا رو راضی نگه دارین.
نقش رهبری تیم خلاقیت یا کارگردان خلاق بودن، سختتر از اون چیزیه که به نظر میرسه، اما اگه با دیدگاه واقع بینانهای بهش نگاه کنیم، میتونه خیلی هم رضایتبخش باشه. در این مقاله 10 مهارت کارگردان خلاق(مدیر خلاق) بیان شده که اگه می خواید در این حرفه موفق بشید، باید در اونا مهارت کسب کنید.
اولین و مهمترین ویژگی ، تابآور بودنه. اگه توان این رو ندارید که از یه گوش فریادهای مشتری ناراضی و از گوش دیگه گریههای یه دیزاینر ناامید رو بشنوید، به نظرم بهتره در انتخاب شغلتون تجدید نظر کنید. شما باید بتونید منیت افراد مختلف رو مدیریت کنید و بعد از فشارهایی که بابت یه پروژه خلاق بهتون وارد شده، دوباره به حالت اولیه برگردید.
بسیار از شغلها به تمرکز نیاز دارن، اما نه به اندازه کارگردان خلاق. شغلای دیگه مجبور نیستن به تصویر بزرگ و کلی پروژه در عین اینکه به کوچکترین جزییات هم توجه میکنن، فکر کنن اما یه کارگردان خلاق باید فکر کنه. شما باید به تمام جزئیاتِ "تصویر بزرگ پروژه" فکر و کل پروژه رو به سمت درستی هدایت کنین.
یک کارگردان خلاقِ خوب، پروژه ها رو در مسیر درست نگه میداره، یه کارگردانِ عالی، میتونه از هیچ یه پروژه واقعی خلاقانه بسازه.
خودتون رو برای اینکه به طراح گرافیک بگید هر چی تا الان دیزاین کرده رو دور بریزه و یه کار جدید شروع کنه آماده کنین، البته به مقبولترین و آرامترین روش. تعادل بین انضباط خشک و همدلی، نقطهی ظریف تعادلیه که باید در اون استاد بشید.
متاسفانه تا زمانیکه یه مسیر شغلی در حوزه خلاقیتِ بلندمدت و پربار که شامل تعداد پروژه درست و حسابی همراه با اشتباهات فاجعه آمیز نداشته باشید، نمی تونید این شغل رو به بهترین شکل انجام بدید.
نگران شکست نباشید. اگه قراره نگران شکست باشید، نتیجه نهایی کارتون، کسل کننده و معمولیه، که هیچ کسی هم دوسش نداره.
میدونین چرا این نکته رو از لحاظ اهمیت در رده هفتم گذاشتم؟ چون راستش اونقدرا هم مهم نیست. خوبه که بدونین دارین چیکار میکنین. اما یه مشتری کاربلد، سیاستمدار، بشردوست، و نکته سنج خیلی خیلی کم به تور شما میخوره که ظرافت های دیزاین کاراتون رو درک کنه، اما بدیهیه که علاقه به دیزاین یه پیشنیازه مهمه.
در صنعت تبلیغات و خلاقیت ضربالاجلها پادشاه هستن، اما از طرفی کار عجلهای باعث مرگ این شغل میشه.
مهمتر از رزومه، بدنه و ساختار کاری شماست. ممکنه در رزومه شما فقط یه وبلاگ و چند تا روزنامه دانشگاهی باشه، اما همین یه شروعه. همه چیزو به بهترین شکل مستند کنین.
شما باید در رابطه با بازاری که قراره در اون کار خلاق کنید اطلاعات داشته باشین تا در جلسات تیم مارکتینگ همونطور که ایدهها رو دریافت میکنید بتونین اونارو خوب پخته کنید و بعد مطرح کنین.
شما میتونید اصل مقاله را در این لینک مطالعه کنین.
سلام!
اینجا "لایفینو" سایت منه. اسم سایتم از ترکیب دو کلمه "لایف" به معنی زندگی و "نو" به معنی تازه و خلاق بودن، ساخته شده؛ "لایفینو" يعني زندگی تازه و خلاق.
و من سروش هستم، یک کوچ حرفهای که آدما رو در زندگی و کسب و کارشون همراهی میکنم تا زندگی زیسته اثربخشتر، خلاقتر و بهتری داشته باشند.
تمامی حقوق وبسایت متعلق به لایفی نو. طراحی شده آشیانه پارس ©