وظایف مشاور برندینگ به طور کلی در اتباط با مشتری برای توسعه، مدیریت و ارزیابی برند خلاصه میشود. کار از رابط استراتژیک بین مدیریت شرکت و بازاریابی شروع میشود. مشاوران برند و مدیران برند با نام تجاری مانند یک دارایی اقتصادی برخورد میکنند که تأثیری پایدار بر توسعهی شرکت دارد. تجربیات و بینشهای به دست آمده در این زمینه منجر به اعتقاداتی میشود که مبنای توسعه برند فردی و مدیریت برند است.
در بالادست تلاشهای بازاریابی، مشاوران برند، مشتریان خود را قادر میسازند تا موقعیتیابی استراتژیک برند را توسعه دهند. بازاریابی متعاقباً باید این موقعیتیابی و پیامهای نام تجاری را به هر نقطه تماس برند منتقل کند تا توسط مصرفکننده درک شود. اقدامات تبلیغاتی، کار آژانس و تحقیقات بازار موضوعات جداگانهای هستند و برخی از افراد بر این باور هستند که بخشی از مسئولیتهای مشاور برند نیستند، این موضوع بستگی به حجم کار و گستردگی فعالیت برند دارد. گاهی یک شرکت کوچک تمامی این مسئولیتها را بر دوش مشاور برند خود قرار میدهد در حالی که یک سازمان بزرگ چند هزار نفره برای هر یک از این مسئولیتها گروه و دپارتمان تخصصی مربوط به خود را تدارک میبیند.
مشاوران برند، برندها را سیستمهای زنده قدرتمندی میدانند که موفقیت اقتصادی یک شرکت را تضمین میکنند، بنابراین باید به طور مداوم توسعه و مدیریت شوند. به همین خاطر استراتژی برند و مدیریت برند بر عهدهی مدیریت ارشد است - از طرف دیگر توسعهی برند باید توسط یک گروه ناهمگن انجام شود. این تعامل همه عملکردهای برند را پوشش میدهد. این است که چگونه یک نام تجاری موفق از درون به بیرون توسعه مییابد، یک برند معتبر، جذاب و متفاوت از رقبا. مشاوران برند با روشهای آموزشی و راهنمایی آزموده شده و واقعی، افراد یا کل بخشها را قادر میسازند تا ارزشهای اصلی برند را در کارهای روزمره خود زندگی کنند و آنها را با افتخار، در داخل و هم در خارج منتشر کنند. در ادامه این مطلب از لایفینو وظایف مشاور برندینگ را توضیح داده و در مورد هر کدام به تفصیل صحبت میکنیم.
مشاور برند کسی است که به سازمانها کمک میکند تا یک هویت برند قوی و ثابت در طول زمان را ایجاد و حفظ کنند. مشاوران برند در زمینهی برندسازی متخصص هستند و از مهارتها و دانش خود برای کمک به شرکتها برای توسعه استراتژیهای بلندمدت برندینگ استفاده میکنند که باعث برجسته شدن آنها در بازار میشود.
مشاوران برند معمولاً سابقهای در زمینه بازاریابی، تبلیغات یا طراحی گرافیک دارند و از مهارتهای خود برای کمک به شرکتها برای ایجاد هویت برند منحصر به فرد و به یاد ماندنی استفاده میکنند. مشاوران برند با شرکتها همکاری میکنند تا استراتژیهای برندسازی را توسعه دهند، مواد بازاریابی ایجاد کنند و راهنماییهایی را در مورد نحوه انتقال بهترین برند شرکت به مردم ارائه دهند.
مشاور برندسازی بهعنوان فردی حرفهای تعریف میشود که به کسبوکارها کمک میکند تا یک برند منسجم را ایجاد و حفظ کنند. این شامل توسعه تلاشهای بازاریابی و استراتژیهای برند است که به کسبوکار مزیت رقابتی میدهد. نقش مشاور برند درک اهداف کسبوکار و تدوین برنامهای برای کمک به آنها برای رسیدن به آن اهداف است. این ممکن است شامل ایجاد یا بازنگری هویت برند، توسعه کمپینهای بازاریابی و ارائه مربیگری برند به کارکنان باشد.
مطالعه بیشتر: بهترین مشاوره برندینگ شخصی و سازمانی چه ویژگی هایی دارد؟
مشاوران برندسازی متخصصان بازاریابی هستند که در ایجاد و اجرای استراتژیهای برند تخصص دارند. آنها با شرکتهایی در هر اندازهای کار میکنند تا به آنها کمک کنند هویتی واضح ایجاد کنند، روابط قوی با مشتریان خود ایجاد کنند، و روایتهای قانعکنندهای ایجاد کنند که با مخاطبان هدف آنها طنینانداز شود. همچنین ممکن است از مشاوران برند برای مدیریت عملیات روزانه مرتبط با تلاشهای برندسازی مانند فعالیتهای روزانه در شبکههای اجتماعی مانند اینستگرام و لینکدین خواسته شود. این ممکن است شامل نظارت بر توسعه محصولات یا خدمات جدید، مدیریت طراحی و تولید مواد بازاریابی، یا هماهنگی با فروشندگان از طرف شرکت باشد.
مشاوران برند معمولاً دارای طیف گستردهای از مسئولیتها هستند که میتواند شامل موارد زیر باشد:
مطالعه بیشتر: قیمت مشاوره برندینگ چگونه محاسبه میشود؟
مشاوران برند با تحقیق در مورد شرکت و رقبای آن شروع میکنند. آنها به تاریخچه شرکت، محصولات و خدمات و بازار هدف آن نگاه خواهند کرد. آنها همچنین در مورد رقابت تحقیق خواهند کرد تا ببینند چه کاری را خوب انجام میدهند و چه کاری میتوانند بهتر انجام دهند. این تحقیق به مشاوران برند کمک میکند تا چشماندازی که شرکت در آن فعالیت میکند را درک کنند و فرصتهایی را برای شرکت شناسایی کنند تا خود را متمایز کند.
هنگامی که مشاور برند درک خوبی از شرکت و رقبای آن داشته باشد، شروع به جستجوی بینشهایی میکند که میتواند به هدایت استراتژی برندسازی شرکت کمک کند. مشاوران برند از تحقیقات و خلاقیت خود برای یافتن بینشهای منحصر به فردی استفاده میکنند که به شرکت مزیتی در بازار میدهد.
پس از اینکه مشاور برند تمام اطلاعات لازم را جمعآوری کرد، شروع به توسعه استراتژی برندسازی برای شرکت میکند. این استراتژی به طور خاص برای شرکت و اهداف آن طراحی خواهد شد. مشاور برند برای ایجاد موقعیت منحصربهفرد در بازار، توسعه پیامهایی که با مخاطبان هدف طنینانداز میکند و ایجاد هویت بصری که نشاندهنده برند شرکت است، با شرکت همکاری خواهد کرد.
هنگامی که استراتژی برندسازی ایجاد شد، مشاور برند شروع به کار بر روی جنبههای بصری برند شرکت میکند. این شامل توسعه یک لوگو، ایجاد مواد بازاریابی و مشاوره در مورد اینکه چگونه فضای فیزیکی شرکت میتواند هویت برند آن را منعکس کند، میشود. مشاوران برند از مهارتهای خود در طراحی گرافیکی برای کمک به شرکتها برای ایجاد هویت بصری قوی و ثابت استفاده میکنند.
استراتژیستهای برند و مشاوران برند هر دو مسئول توسعه و اجرای استراتژیهای برند هستند. استراتژیستهای برند معمولاً با مشتریان برای درک اهداف آنها و توسعه یک استراتژی بلندمدت برندسازی کار میکنند. از سوی دیگر، مشاوران برند مسئول اجرای استراتژی برندسازی هستند. مشاوران برند معمولاً با آژانسهای تبلیغاتی یا بخشهای بازاریابی داخلی کار میکنند. مشاوران برند باید بتوانند خارج از چارچوب فکر کنند و راههای خلاقانهای برای دستیابی به مخاطبان هدف خود بیابند - در حالی که خود را از رقبا متمایز میکنند. اما تمامی این تعارف به اندازهی سازمان و میزان فعالیتهای آن بستگی دارد. در یک سازمان دیده شده که هر در موقعیت شغلی استراتژیست برند و مشاور برند وجود دارد در حالی که در یک سازمان کوچک دیگر مانند استارتاپی تازه متولد شده، تمامی این مسئولیتها برعهدهی یک نفر است.
برخی از چالشهای کار بهعنوان مشاور برند عبارتاند از:
چالشهای آموزش مشتریان در مورد فرآیند برندسازی: برندسازی فرآیند پیچیدهای است و توضیح تفاوتهای ظریف برای مشتریان میتواند دشوار باشد. مشاوران برند باید بتوانند ایدههای خود را برای جلب اعتماد مشتریان خود به اشتراک بگذارند.
رقابت: بسیاری از افراد برای مشاغل مشاوره برند رقابت میکنند، که میتواند باعث چالشبرانگیز شدن در میان دیگران شود. مشاوران برند باید دارای پورتفولیوی قوی باشند و بتوانند خلاقیت، مهارتهای کپی رایتینگ و دانش بازاریابی خود را نشان دهند.
دامنه کار: پروژههای برندینگ میتوانند همهکاره باشند و مشاوران برند باید برای ساعات طولانی و شبهای آخر آماده باشند. مشاوران برند همچنین باید بتوانند چندین پروژه را به طور همزمان مدیریت کنند.
مشاور برند حرفهای است که به شرکتها کمک میکند عملکرد برند خود را بهبود بخشند و به اهداف بازاریابی خود دست یابند. از موقعیتیابی برند تا معماری برند، استراتژیهای مشاوره برند از طریق ابزارها و روشهای مختلف برای کمک به کسبوکارها در دستیابی به موفقیت کار میکنند.
اگر به دنبال بهبود تصویر برند شرکت خود و دستیابی به مخاطبان هدف برند هستید، استخدام مشاور برند ممکن است حرکت مناسبی برای شما باشد. فقط مطمئن شوید که در مورد مهارتهای مدیریت پروژه و استراتژیهای بازاریابی آنها بپرسید تا مطمئن شوید که آنها برای برند شما مناسب هستند.
سلام!
اینجا "لایفینو" سایت منه. اسم سایتم از ترکیب دو کلمه "لایف" به معنی زندگی و "نو" به معنی تازه و خلاق بودن، ساخته شده؛ "لایفینو" يعني زندگی تازه و خلاق.
و من سروش هستم، یک کوچ حرفهای که آدما رو در زندگی و کسب و کارشون همراهی میکنم تا زندگی زیسته اثربخشتر، خلاقتر و بهتری داشته باشند.
تمامی حقوق وبسایت متعلق به لایفی نو. طراحی شده آشیانه پارس ©