قرارداد مشاوره برندینگ چگونه نوشته می‌شود؟

قرارداد مشاوره برندینگ سندی است که کنترل معقولی را برای هر یک از طرفین بر روند روابط تجاری فراهم می‌کند. با گنجاندن بخش‌ها و بندهایی که در پایین توضیح داده می‌شود، مطمئن شوید که از همه‌ی جنبه‌ها تحت پوشش هستید و قرارداد خود را ضدگلوله کنید! در این متن سعی کردیم مواردی که در نگارش قراردادبرای مشاوره برندینگ مورد نیاز است را بیان کنیم.

قرارداد مشاوره برندینگ چیست؟

در پاسخ به سوال قرارداد مشاوره برندینگ چیست باید که که این قرار داد در واقع سندی است که شرح خدمات برندینگ ارائه شده توسط یک پیمانکار مستقل به مشتری را بیان می‌کند. این قرارداد سندی است که تمام کارهایی را که پیمانکار یا آژانس برندسازی قصد انجام آن را دارد، زمان لازم و هزینه‌هایی را که پرداخت می‌شود را مشخص می‌کند. همچنین قوانین قابل اجرا برای قرارداد را در صورت نقض هر یک از طرفین بیان می‌کند. به زبان ساده، قرارداد برندینگ مهم‌ترین سند در هر رابطه‌ی تجاری مرتبط با نام تجاری است. این سند اساساً شرایط و ضوابط توافق را تشریح می‌کند و جزئیاتی را در مورد حل تعارض در صورت وجود اختلاف نظر یا سوءتفاهم ارائه می‌دهد.

pexels alex green 5699466

چه مواردی را در قرارداد مشاوره برندینگ بگنجانیم؟

اکنون که فهمیدید قرارداد برندینگ چیست، بیایید به موضوع اصلی بپردازیم. اگرچه هر رابطه تجاری متفاوت است، ستون فقرات یک قرارداد تغییر نمی‌کند - به خصوص که این یک توافق‌نامه‌ی الزام‌آور قانونی است و برخی جزئیات باید در آن گنجانده شود. دقیقاً چه چیزی را باید در قرارداد برندینگ خود لحاظ کنید:

  • جزئیات دو طرف
  • محدوده‌ی کار
  • موارد قابل تحویل و نقاط عطف
  • فرآیندهای بازخورد و تائید
  • شرایط پرداخت و اسناد مالیاتی
  • مالکیت معنوی
  • محدودیت هدف
  • غیر انحصاری بودن
  • قراردادهای محرمانه
  • خاتمه دادن
  • حل اختلاف

از آنجایی که قرارداد یک سند الزام‌آور قانونی است، اولین کاری که باید انجام دهید این است که مشخص کنید این سند برای چه کسی الزام‌آور است. ارائه‌دهنده‌ی خدمات، مشتری یا هر طرف دیگری که درگیر است، کیست؟ همچنین مهم است که بگوییم مشتری نماینده‌ی خودش است یا یک شخص حقوقی. برای اینکه به وضوح بیان کنید که طرفین چه کسانی هستند، باید نام قانونی، آدرس کسب‌و‌کار، آدرس ایمیل، و گاهی اوقات حتی شماره شناسه شخصی یا مالیاتی آن‌ها را وارد کنید. این اطلاعات حقوقی، در صورت نیاز به هرگونه اقدام قانونی علیه یکی از طرفین کمک می‌کند. علاوه بر این، هنگام نگارش قرارداد مشاوره‌ی برندینگ باید مطمئن شوید که سند شما مطابق با قوانین کشوری است تا بتوان در صورت نیاز به آن اتکا کرد. اطمینان حاصل کنید که الزامات کشور و صنعت خود را در یک قرارداد درک کرده‌اید.

مهم است که در نگارش قرارداد مشاوره برندینگ محدوده‌ی کار مشخص باشد. این بخش اطمینان می‌دهد که همه در مورد آنچه که شما، به‌عنوان کارشناس برندینگ یا یک شرکت تبلیغاتی و برندسازی، به‌عنوان بخشی از خدمات خود ارائه می‌دهید، آگاه هستند. محدوده‌ی پروژه توضیح می‌دهد که مشاوره برندسازی چگونه برای دستیابی به اهداف و مقاصد پروژه پیش می‌رود و چگونه خواسته‌های مشتری را برآورده خواهد کرد. این بخش بسیار مهم است - جایی است که مشاوره برندینگ خود را با پروژه و الزامات آن درگیر می‌کند. در اینجا مشاوره برندینگ پیشنهاد را تعریف می‌کند—این اطلاعات همان چیزی است که مشتری هنگام امضای قرارداد با آن موافقت یا آن را رد می‌کند. البته مابقی قرارداد هم اهمیت دارد، اما این یکی از مهم‌ترین بخش‌ها است.

هنگامی که اهداف پروژه و خدماتی را که انجام می‌دهید روشن کردید، اکنون زمان آن است که شرح مفصلی از موارد قابل تحویل و نقاط عطف ارائه دهید. این به شما کمک می‌کند پروژه را به موقع تحویل دهید. پروژه‌های برندسازی – و به‌طور کلی پروژه‌های خلاقانه – همیشه در تعیین دقیق مجموعه‌ای از محصولات قابل تحویل آسان نیستند. برخی از صاحبان مشاغل بر این باور هستند که هویت برند را می‌توان با صرف چند دقیقه در فتوشاپ توسعه داد. واقعیت این است که برندسازی به زمان نیاز دارد. پروژه‌های خلاقانه و چنین خدماتی زمان می‌برد.

شرایط پرداخت و اسناد مالیاتی در قرارداد برندینگ

هنگامی که طرفین بدانند در مورد چه چیزی توافق شده است، باید مطمئن شوید که برای کار سخت خود دستمزد دریافت می‌کنند!

  • کدام روش‌های پرداختی موجود است؟
  • چه زمانی برای پرداخت‌ها مورد انتظار است؟
  • آیا سفارش گیرنده نیاز به پیش پرداخت دارد؟
  • آیا مشتری پس از تحویل یا تائید همه چیز را پرداخت می‌کند؟
  • آیا برای کارهای خارج از محدوده قرارداد، نرخ خاصی وجود دارد؟

pexels cottonbro studio 4098374

خاتمه‌ی قرارداد مشاوره برندینگ

پایان پروژه چه زمانی است؟ بیان کنید که آیا با تکمیل پروژه، قرارداد پایان می‌یابد یا خیر، آیا موعد مقرر وجود دارد، یا اینکه هر یک از طرفین می‌تواند یک اخطار کتبی برای فسخ قرارداد ارائه دهد. عدم اعلام زمان دقیق می‌تواند هر دو طرف را در موقعیت دشواری قرار دهد. اگرچه همه‌ی ما می‌خواهیم روابط تجاری از اولین دست دادن تا آخرین دور بازبینی به‌آرامی پیش برود، اما متأسفانه همیشه این‌طور نیست. برای پیشگیری از هر گونه مشکلی قرارداد مشاوره برندینگ باید کاملاً شفافانه نگارش شود. مشکلات ممکن است به دلیل تأخیر در پرداخت‌ها، تعارضات محرمانه یا حتی به دلیل اختلافات شخصی بین طرفین ایجاد شود. وقتی این اتفاق می‌افتد، باید دستورالعمل‌هایی برای مدیریت این وضعیت داشته باشید. اطمینان حاصل کنید که قرارداد شما بیان می‌کند که چگونه تعارضات را می‌توان در سریع‌ترین زمان ممکن و بدون مشکل حل کرد.

نمونه قرارداد مشاوره برندینگ

نوشتن یک قرارداد نام تجاری ممکن است کمی طول بکشد، زیرا باید تا حد امکان دقیق و درست باشد. به همین دلیل است که استفاده از یک الگو می‌تواند یک نجات‌دهنده باشد - لازم نیست هر بار که با یک رابطه‌ی تجاری جدید روبرو می‌شوید، تازه شروع کنید. شما فقط می‌توانید قالب خود را تغییر دهید و در عرض چند دقیقه آن را برای امضا آماده کنید. قرارداد فقط یک برگه‌ی کاغذ نیست که امضا می‌کنید. این شروع یک سرمایه‌گذاری موفق تجاری است. بنابراین، مطمئن شوید که با استفاده از یک الگوی قانونی و با ظاهر حرفه‌ای، با بهترین قدم خود شروع کنید.

قصه لایفی‌نو

سلام!
اینجا "لایفی‌نو" سایت منه. اسم سایتم از ترکیب دو کلمه "لایف" به معنی زندگی و "نو" به معنی تازه و خلاق بودن، ساخته شده؛ "لایفی‌نو" يعني زندگی تازه و خلاق.
و من سروش هستم، یک کوچ حرفه‌ای که آدما رو در زندگی و کسب و کارشون همراهی می‌کنم تا زندگی زیسته اثربخش‌تر، خلاقتر و بهتری داشته باشند.

اگه میخوای از درباره بهتر زیستن بدونی پس همین حالا ایمیلت رو وارد کن و عضو شو...

تمامی حقوق وبسایت متعلق به لایفی نو. طراحی شده آشیانه پارس  ©